xtau

Normal wanita selepas brkawin time untuk mngandung ambil mse brape bulan or lme??

13 Balas

Tak tentu rezeki masing2....ikot pd tuan badan kalau nk cpt & allah permudahkn dpt la cepat mcm2 la susah nk ckp mcm sy mmg planning nk berdua dulu untk stgh tahun lps tu kalau ada rezeki ok la & alhamdulillah betul2 dipermudahkan rezeki sy lps 6 buln kawen positif sempat habiskan stgh tahun berdua dgn suami dulu💖

Ikut rezeki tuhan nk bgi..kalo rezeki awal..sbln lps kawen pun dh mngandung..kalo lmbt..8-10thun pun kne tggu lgi.. Jgn terlalu memaksa & stress pkir psl bila nk ada rezeki anak.. . Nk sdpkn hati dgn pasangan..supaya xd slh phm..ajak pasangan buat checkup ksuburan.. . Rezeki saya..2thn lbeh lps kawen bru ada rezeki..

mcm sy bunting pelamin.. Alhamdulillah.. 🤲 ikut rezeki masing², Allah bagi bila tepat pada waktunya .. 😘😘 think positive yee

Ikut rezeki. Kadang bunting pelamin, kadang setahun, dua, tiga

Ikut rezeki. Bila sampai masa terbaik Allah akan bagi.

saya bunting plmin . ikot rzki masing2 .

Ikut rezeki... Ikut badan kita 😊

Ikut rezeki masing2..

Saya setahun lebih.

Ikut rezeki masing2