Curious to know

Normal tak masuk 5 week xdak alahan mcm muntah or loya but i hve mild headche dengan rashes bwah dada n cela peha #firstbaby #pleasehelp #firstmom

4 Balas

Normal sis tp saya 4w dah start alahan tp x teruk.. masuk 6w ni pula tekak asyik rasa ade benda tp tak keluar2. Seksa je huhu..

Normal sis.. better lagi tak ada alahan teruk sgt .. saya baru masuk 6 weeks baru start alahan.. perit menanggung..

saya pun takde alahan tp tekak memilih makan je haha

2y ago

terasa nk mkan tp mkan tak de la beriye pn .mcm mngidam tp kjap2 lg lupa dah mngidam tu acah2 ja hahah ok lg lah kan dr take seriously mngidam tu susah nt

normal je. i start alahan on 7w.