Pengalaman

Normal tak klu 16minggu Perut x nampak sangat lagi.. Stress bila orang dok tegur. Kalau badan berisi memang Perut akan nampak besar ka? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Sy bdn berisi tp perut comey saja. Buat xtahu je apa depa nk kata, bdn kita bukan bdn dia ☺️ time sy 32w pn tak nmpk perut sgt, org keliling semua tkejut xpcaya ? ni dh nk smpai due baru la nmpk ketara. Abaikan je cakap2 org tu, depa x bawa perut, mana nk tahu apa2. Selagi masa checkup dktr kata normal, xpayah risau ok.