Usia Kandungan 11 minggu - sakit menyucuk

Normal tak kalau minggu ke 11 kandung tapi sekarang rasa sakit menyucuk di bawah perut sebelah kiri pada waktu malam

4 Balas

Normal rsenye..sbb sy ade jgk rse cmtu 2-3hri sblm ni dh nk msuk 11w..kebetulan smlm saje scan nk tgk bby, Alhamdulillh oky n aktif..insha Allah selagi xde spotting pendrhan xde ape

Normal sis.. sy 14 minggu pun still ada rasa sakit menyucuk tu. Selagi x ada spotting atau darah, jgn risau 😊

Saya pun ada rasa camtu, tapi tak kerap. Dan selagi tak keluar spotting, InsyaAllah takde pape. Maybe baby nak membesar

Sy pun sama tp skrg da 14 week hilang dah cuma datang sakit lain pulak 🥲