Pening..tolong bantu mommys

Normal tak kalau berat badan semakin menurun sejak mengandung ni#mommybuntu #firstbaby

5 Balas

berat sy sblum mengandung 45 kg. lps mengandung 39 kg. alahan teruk selama 3 bln xboleh telan nasi. lps dpt mkn nasi bru berat naik mendadak teruk ke 50 kg. lps tu doktor suru mnum air gula.syukur xsangkut gdm😂

Itu nrmal skiranya sis ada mlsh mrning sickness @ kena jaga makan sbb GDM / kencing manis

ye. sblm prgnant saya 54kg sekarang turun 52kg🥲 makan banyak pn tetap turun

Normal..awal2. Nurse x mrh pn klu awal2 berat mkin turun

Normal awal2