Muntah²

Normal tak kalau asyik muntah². walaupun kandungan dah masuk 3bulan.. semua makanan & minuman tak boleh masuk.. makin sikit terus muntah.. sakit sangat hari² muntah.. 4-5 kali muntah dalam satu hari

7 Balas

Kurang magnesium, sis.. Sebab tu masih loya n muntah.. Sis kena ambil supplement magnesium mcm magnesium oil.. Sapu setiap hari setiap kali masuk bilik air sampai hilang loya semua tu.. Tapi lepas dah hilang jangan berhenti, still ambil juga magnesium.. Badan kurang nutrisi..