28week baby

normal tak 28week baby 1.3kg?berat badan macam cepat naik lately ni even makan xda la banyak mana..takut baby besar dr usia kandungan,hmm #ingintahu #firstmom #firstbaby

6 Balas

hehehe kita sma la, 28w bby 1.3kg juga. sya teruk juga kena bebel dr n nurse siap ckp jgn la mkn bnyk, even awk x de kencing manis. dr siap bagi appoimnt pakar pmknn lgi, n nurse pun ckp control la sbb bhya bby bsr nnti takut czer. tpi overrall okey je xda ya risau jnjj kita sht bby sht, uri okey dan afi pun cantik . #firstmom #firstbby

2y ago

sy scan 29weeks. berat baby 1.4kg. tp Dr kate anak sy kecik. xde kene bebel ke ape..kcuali berat sy jelah payah nk naik 😂

sy scan 29mggu. berat baby 1.4kg. Dr cakap anak sy kecik je tp okelah kecik je senang nk teran nnti katanya.

normal.. sy scan hri tu 28 week berat lebih kurang mcm tu gak.. doktor kata bby normal x besar x kecik..

2y ago

alhamdulillah..kadang tu risau gak..

sy pon masa scan 28 week baby 1.3kg.. doktor tk ckp kecik pon.. lg pon bdn sy memang jenis kecik

Hari tu sy scan 28week 1.2kg.doc cakap normal

28w berat 1.3kg tu normal je