Rasa pitam ketika period

Normal ke...klau period rasa nk pitam.. Sbab ni first time..period rsa nk pitam... Ini tkde simtom lain² kn... ##bantusharing #Nanya

1 Balas

Rasanya awak mungkin ada tekanan darah rendah. Bila period, darah keluar tu yg tekanan darah jd makin rendah dan rasa nak pitam. Itu pendapat saya yg ada pengalaman tekanan darah rendah juga. Untuk kepastian, mungkin boleh ke klinik. Semoga dipermudahkan urusan dan tiada apa2 yg merbahaya ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers