Warna najis bayi umur 28 hari

Normal ke warna najis bayi umur 28 hari mcm ni..maaf tunjuk gmbar ni..baby susu lactogen campur susu badan..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

Warna najis bayi umur 28 hari
1 Balas

Hi mommy. Kena perhatikan pattern anak berak dan texture. Kalau anak berak kerap sangat dari selalu dan texture keras tu memang tak normal. Kalau kerap dan najis cair pun tak normal juga. Sebaiknya kalau anak meragam atau najis berbeza dari selalu ke mommy boleh tunjuk gambar kepada doc ya. Takut bagi orang lain anak dia berak normal tapi untuk anak mommy tak normal pula.