hidung berdarah

normal ke waktu pregnant hidung kerap berdarah ya ? seminggu tu boleh kata 3 4 kali jugak la

hidung berdarah
42 Balas

Panas badan... sebab badan kita dalam proses perubahan mengandung normal...

mygod...hope u ok sis...nak pitam rasanya nmpk darah..😱😱😱😥

seram...bawa ke hospital cepat sis...lain macam je darah dia, cair...

Sis pergi hospital sis kalau sikit2 org kata panas badan tapi ni bnyk

Dalaman panas sgt kot sis.. Kena byk minum air suam.. Take care ye..

Normal sis, pregnant nosebleed, tapi kalau banyak sgt boleh pg hosp.

saya mula2 pregnnt pun mcm tu sis..tpi skjp je. hb sis okay x?ad anemia x?

5y ago

hb so far okay je. xde anemia. sejak masuk 2nd trimester yg jd hidung berdarah ni. now dah 27w nak 3rd trimester dah x tau la bila nak hilang 😅

Aduh. Pening kepala tgk darah. Hehe. Semoga cpt sembuh ya sis.

Sy biasa gusi je bdrah..seram plk tgk hid0ng bdrh bnyk cmtu

Tak normal, saya tk pernah pula. Better pergi check doc.