Ukuran lilit kepala baby dengan kedudukan baby masih breach.

Normal ke ukuran lilit kepala baby lebih 3weeks daripada due date dia?? 32weeks kedudukan baby masih kepala diatas tu normal ke?? #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

actually ukur lilit ni kena tanya ok ke tak masa buat scan tu. Baby breech, bg chance dia pusing2 hingga minggu ke 34, banyakkan sujud utk ikhtiar kepala baby ke bawah. Jika masa breech, doktor yg akan bgtau apa next tindakan.