Breast bengkak dh hilang

Normal ke tiba² breast x rasa bengkak dh...ghisau pulak..blh tau x susu apa yg ok?

1 Balas

Anak berapa bulan? Normal je. Maksudnya badan dh tahu berapa byk susu untuk baby. Kalau nk bengkak boleh biar lama2 tp bahaya sbb nnt bdn detect takde baby minum so dia akan slow2 takde susu. Sy bkn jenis bengkak ms menyusu. Anak2 sy semua menyusu smpai 2y+.

5mo ago

ehh sis..sya bru 5week preggy..blh suggest susu utk preggy yg mna ok?