tidak period selepas bersalin

normal ke tak period lepas bersalin ? saya dah 3 bulan tak dtg period . saya tak menyusu anak, anak saya fully formula . kenapa ya period tak dtg2

5 Balas

Saya baca semua cakap normal kalau menyusu badan. Kalau susu FM saya tak sure. Tapi saya menyusu ni dah dnak masuk 5 bulan tak period 😅 tak tau nak risau ke tak ni…

3mo ago

Itulah. Saya baca ada kata dia lama pun dalam 3 bulan macam tu, yang lama sangat sampai nak 5 bulan jarang pulak saya jumpa… Ada artikel kata normal je tapi tak sedap hati pulak kita 😅 nak tanya doc ke nurse memang tak lah kot haha

Awak ada ambil perancang ke? Mungkin effect perancang. Ada je orang yang setahun tk period tapi menyusu badan lah

Cuba cek upt sis. Sy mcm ni laa know2 double line lol