baby bump tak nampak

normal ke sy dah 26 week tapi tak nampk pn baby bump. Ramai tegur kata kecilnyaa perut risau dibuatnyaa. #firstmom #seriusnanya

10 Balas

normal je sis.. Sy dulu pun smpai bersalin org x tau mengandung sbb perut leper je.. ikut masing2 punya badan.. masa scan @ ukur rahim semua x ada masalah.. yg penting bayi sihat.. tp best jg x nmpk babybump nie.. tau2 bersalin je, surprise utk Semua.. 😁😁jgn risau, just jaga kandungan baik2.. bak kata doctor rahim banyak ruang kiri kanan so kedepannya kurang..