Lendir pekat

Normal ke setiap kali lepas bersama suami di malam hari, lepas tu esokkan hari keluar lendir mcm putih telur tp lagi pekat ? Biasanya lendir lutsinar tuu ada sikit warna putih melekat sekali. Ke tuu lebihan air mani ? #ingintahu #TTC

5 Balas

normal je tu sis . saya pun selalu mcm tu esok pagi selepas malam tu bersama . lebihan air mani suami tu.

mcm saya...sya pn x taw psai pa..lpas bersama esoknya keluar cecair pekat putih

Klu saya, itu normal. Penah keluar mcmtu jgk 😁

Ye. Lebihan air mani tu sis

normal