Normal ke ye ?

Normal ke, sejak mengandung ni sejak 24 weeks keatas, saya tk boleh nak baring lama2? kena mengiring je.. Kadang duduk atas katil nak scan baby pun rasa sakit sgt kat tulang pinggul dan atas 😅 skg dh 33weeks still sama... Kalau lama baring, mmg rasa nak nangis..mcm nak tercabut terus badan tu 😂

1 Balas

sama la... sbb baby dah brat, so klu baring mmg dy akan mmbuatkn kita x selesa. so mngiring je la posisi yg ok. I feel u🤗