Sakit pinggang

Normal ke sakit pinggang mcm rasa sakit sengugut start smlm sampai harini , saya bru 23w 4d. sakit dia mcm nak bgun pun takboleh lah , tp alhmdulillah pgerakkan baby aktif je . #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

klau sakit sengugut, sakit pinggang, still berterusan... skjp ok, skjp dtg, skjp ok, skjp dtg... boleh g klinik berdekatan utk tanya doc... klau nk bersalin awal, doc akan check dan refffer ke hosp trus.. klau still rasa ok... bnyk kn rehat jgn bnyk gerak or bt kje berat ii

puan jgn angkat brg berat2 berdiri lm2 atau berjalan byk sgt..bykkn bedrest k .mg dpmudahkan segalanya .aamiin