sakit pada rahim

normal ke sakit pada bahagian rahim. rasa berattt je kat bawah tu. anyone ada rasa yang sama atau ini tak normal ya

1 Balas

hi mommy. mommy rasa sakit atau rasa tekanan? sakit di rahim atau tekanan di pelvic? sekarang baby tengah membesar jadi tekanan boleh berlaku dan mommy akan rasa tekanan tu terutamanya masa berdiri dan berjalan.

2y ago

yes! tekanan pada pelvic! maksudnya memang normal la ya. thank you for the info