Ruam penuh kepala Dan muka

Normal ke ruam di kepala Dan muka..lepas cukur rambut ja terus naik ruam..lepastu refer nurse klnik desa dia suruh sapu bedak sejuk je...tapi mcm xda perubahan..#bantusharing #bantusharing #ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

umur baby berapa hari tu? Selain letak bedak sejuk, awak letak apa2 semasa mandi?

2y ago

27hri Bru...dah jadi ruam xguna mandian dia dh .sblum tu guna mndikan anakku tu je...