5 weeks pregnant

Normal ke rasa sakit kaki and mcm lenguh badan kadang tidur pun tak selesa. Ada sama tak macam saya tak?

4 Balas

Saya pun sis padahal masa kecik lagi baby tapi badan lenguh2 asik letih jee pastu nak tidur pun tk selesa sbb perut rasa sakit kadang2 sbb lapar😑

4w ago

Itulah, saya malam tak lapar. Tapi pusing kiri tak kena pusing kanan tak kena hahaha jenuh nak tidur 😂

samalah, skrg dh 7w pn klau lama dduk or bdiri atau bnyk buat krja cnfirm mlm lenguh dia lain mcm.

Normal sis. Cuba mkn amway Cal Mag D Plus. Sy lps mkn tu rs ok sis. 😇

Sayaa punn, sakit sendi setiap malam 🥹🥹