14w tapi perut kecil

Normal ke ? Rasa risau pula anak aku ni sihat ke ? Kecil betul macam buncit lepas makan je 🤣 tengok orang lain 3 bulan dah besar.

7 Balas

saya rasa normal je..sekarang sy dh 16w pon perut msih x nmpak..dan ikut pengalaman peknen lepas2 ..bila dh msuk 6bln br perut mula nmpak skit..dia ikut org jgk sebenarnya, as long doc bgtau bby membesar dgn baik its ok.tiap kali cekup,scan saiz ukuran bby normal dgn usia kandungn ..dn walaupon perut sy kecik tp bila bslin bby berat jgk la..semua 3kg lebih

2y ago

Berat saya pun timbang tak naik. Selera makan banyak je. InshaAllah baik baik saja kan.

xsama setiap org.. stgh org 6bulan pun xbrpa nak nampak 😅 .. doakan yg baik² unt anak dri dlm rahim .. jgn tgok org. bahkan setiap journey pregnancy stiap anak pun x sama .hehehehe

first baby? perut kecil besar ni ikut atas tuan badan sendiri. jgn risau mommeh, as long as perkembangan bby ok takde apa apa yg merisaukan then ok la. doa yg baik baik.

Saya pun perut tk nmpk sgt. Org lain perut dh besar🤣 mungkin bdn kecik kot. Sbb kawan saya bdn mcm saya 7 bln bru nmpk.

samalah..bile tgok cermin nmpk jgk buncit..bila baring kempis😆 tp sye tak risau sbb sye pom kecil berat 37kg jer😅

Sy 3bulan perut da mcm 4bulan😂😂😂badan org xsama sis mngkin perut tebal atau rahim sis dalam

hihi sama lah sis , 14w tapi xnmpk lagi , kdng² tu pandai lupa pula tgh preggy