Jenis nak is baru baru mula makan

Normal ke najis bayi baru mula makan berwarna hijau ada biji biji hitam halus ? Anak kerap meneran berak bila mula makan. Saya mula dengan nasi seterus lobak then kurma . Adakah Anak saya sembelit? Berapa kali sehari si bayi perlu makan? Anak no 3 , anak yang lain tak ada prob pun sebelum ini. #pleasehelp

2 Balas

air masak bagi x? bagi mkn p food. dan jgn sesekali buat 2 carbo dlm sekali meal. contoh dh buat bubur pi tambah carrot atau kentang pulak. sbb nasi carrot kentang adalah carbo. boleh google lagi apa yg makanan carbo. bila terlebih carbo boleh buat baby sembelit. lps tu boleh bagi buah, betik, pisang, dragon fruit.

1y ago

Air masak ada bagi sis