Najis baby susu formula

Hi normal ke najis baby mcmni selepas beberapa hari tk berak? #najisbayi #firstmom

Najis baby susu formula
6 Balas

baby sy pernah berak mcm ni juga lepas 3 hari tak berak,susu fm dutch baby,tp baby sihat je tak meragam tak nangis,tak tunjuk tanda yg merisaukn,klu ibu risau try tanya kat nurse time klinik bulanan nti

1y ago

Anak saya bru tukar susu dari s26 ke lactogen. Sbb s26 dia berak 4@5 hari sekali. Tq momy nanti kita try tnya nurse

Taik baby saya macamni kalau dia makan ubat cair kahak. Ni macam kahak keluar je rasanya. Baby saya minum formula gak. Rasa cam normal jak

1y ago

Baby saya tok 5bulan. Kena consult doc dear. Tak boleh pandai2 bagi especially baby kecik sgt lagi. Risau.

Tak sure sebab anak saya fm najis dia macam peanut butter

Baby ada kahak ke

1y ago

Ohh sbb anak sy najis mcm ni lps sapu ubat cair kahak. Hehehehe

Normal

mcm ank sYa

1y ago

Setiap kali dia berak ke ?