Normal ke ukuran baby 5 minggu 0.45cm je?

Normal ke mummy kalau 5 minggu ukuran 0.45cm je? Bila buat tvs, baru nampak dia dalam rahim. Dan, apa tips untuk bantu pertumbuhan baby cantik? Tolong please 🥹 saya takut. #firstmom

2 Balas

normal utk awl trimester. ptumbuhan cantik ni tak boleh jangka sbb anything can happen even awk menjaga..cuma apa yg awk blh ikhtiar is jaga hubunga dgn Allah, jaga diri, jaga makan, jaga emosi. klu ada ubt dibekalkan, wajib makan jgn skip.

6mo ago

inshaAllah moga yg baik2 saja utk kamu dan kndungan. sy pun hilang 2 kali, asbab redha Allah gntikan dgn sepasang ank (1y10m & 2m6d)

Dr cakap apa? normal tak?

6mo ago

possible jugak. makan yg seimbang ye mummy wlpn puasa