Mimpi since pregnant

Normal ke or mommy yg lain sejak pregnant akan mimpi yg bukan2? Smpai ada mse menangis time tido 😂 kt perasan sejak kt pregnant mimpi lain mcm yea 🥹🥹

4 Balas

Exactlyyyyy! ingatkan istighfar dalam mimpi rupanya istighfar kuat2. FUN FACT= This is part of pregnancy hormones! 🤰🏼 Doa bebanyak tau hehe

9mo ago

Kt pula igt menangis dlm mmpi, skali menangis smpai kluar suara 😂

same gak.. kadang mimpi dapat makan macam2, tapi luaran yang sebenar tengah alahan. asyik muntah je..

Betul time pregnant mmg selalu mimpi pelik2

Amalkan sunnah sebelum tidur; wudhuk dll