TENTANG SCAN BABY

NORMAL KE MINGGU KE 7 MASIH X NMPK KANTUNG DN BABY??? anyone?? #pregnancy

7 Balas

insyaallah 8 mggu dan ke atas br nmpk sis.. sy 12 weeks br nmpk baby.. semoga dipermudahkan 😊 dont worry

garangnya. pakai capslock. hahahhaha jk. normal sis. repeat scan nnti masa 10 or 11 weeks

normal sis . 10w ke atas inshaallah nampak bby dan dgar heartbeat sekali

normal..sy dulu pn sm juga..sbb bby still terlau kcik utk moniter tgok

sy scan 6week tk nmpk lg sis.. myb normal. kita fkr positif sj k 🥰

normal wak

tq semua