Kebas tangan

Normal ke masa pregnant akan rasa kebas tangan? Lagi lagi time bangun pagi 😥Jari jemari pun kdg rasa crem, picit tak berasa #25wpregnant #firstbaby

3 Balas

Saya nurse kata kurang kalsium. sbb kalsium kita share atau prgi dkt baby. Saya bukan bngun tidor kebas jari, time duk makan nasi pun jdi.

2y ago

betul. sy ada tnya Dr hari tu, Dr ckp normal. sy tnya lagi perlu tak sy tmbh pil kalsium, Dr ckp ikut atas kita 😅 kdg time potong kuku pun tak rasa

Kalau tak salah saya rasa kebas tangan dan jari tangan adalah antara salah satu simptom kehamilan

Simptom Carpel tunnel?

2y ago

bahaya ke ? 😥 atau normal pada ibu mengandung