Normal nifas

Normal ke lepas gugur darah nifas masih ada lepas 2 minggu lebih? Sy gugur kandungan 13week pd 1/10 ritu. Sampai harini 19/10 masih ade darah tp sikit disertai blendir. ##bantusharing

2 Balas

rasanya normal, yang tak normal kalau semakin hari semakin banyak da semakin terang warna. maaf la kalau silap, tp kalau nak kepastian boleh je pergi check dekat klinik kalau awam risau

sy gugur 15w naturally, nifas hanya 14hari. klu lebih dari tu cuba rujuk klinik dptkn nasihat.