sakit lepas bersama

normal ke lepas bersama rasa sakit kat bhgian bawah perut? sakit tu lama jugak & perut mengeras. tu dikira contraction ke?

1 Balas

normal kot sbb lbih kurang pngalman sy ank dua² bila pregnnt brsama msti mcm tu tpi klu tk sure pi klinik try consult dgn doctor

5mo ago

saya dah 38w dah, baca tips mudah bersalin suruh bersama. lepas bersama rasa sakit. jadi takut pulak n takleh beza sakit sbb bersama atau sakit contraction nak bersalin