Haid tak datang lagi

Normal ke lepas bersalin tak datang haid berbulan bulan? Saya bersalin bulan 16/9/2021. Sampai sekarang masih tak datang haid. Ada kemungkinan ke saya mengandung? Ada yang kata mungkin sebab ubat perancang yang saya ambil juga.. #ingintahu #firstmom

1 Balas

Hi mommy. Kalau mommy menyusukan anak pun faktor haid tak datang. Saya pun setelah bersalin berbulan tak datang haid sb kan menyusu anak. Kalau mommy ambil ubat perancang keluarga mungkin jadi faktor juga