Tidak datang period setelah bersalin

Normal ke lepas bersalin anak dah 4 tahun period jadi tak teratur.? Ada x yg macam saya... Before this oke..sy tgh cuba nak pregnant..haid sekali setahun je datang #bantusharing #ingintahu

3 Balas

Tak normal tu sis. You pergi jumpa pakar tau. Jangan jumpa dr biasa kat klinik. Pakar o&g.

Tak normal. Dah pernah consult dengan Doktor O&G tak?

6mo ago

Nak tanya sis mama dee makan tak pil perancang tu? Sebab saya pun ada masalah hormon selepas bersalin dulu then dr bagi pil yasmin juga untuk betulkan hormon saya. Makan 1 cycle je. Alhamdulillah terus ok dah sampai sekarang period datang every month. Even adik saya belum kawen ada masalah period pun dr bagi pil yasmin untuk betulkan kitaran period. Saya dan adik jumpa o&g terus bukan dr biasa

aikk mcm xnormal