Tumpang tanya

hi normal ke klu 10weeks 4day xnmpak bila scan baby tp kantung ada ? emmmm #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Hai sis, saya tak pernah alami seperti sis. Doktor kata normal tak? Nanti scan lagi kan? Scan transvaginal lebih jelas berbanding scan di atas sis. Saya masa 6w4d dh nmpk baby & heart beat. Saya scan atas dgn bwh sama je nmpk baby.

3y ago

ohh yekeeee so kita dlm pantang pon bole mkn folic acid semula ye ?

biasanya dah nampak . ada banyak kemungkinan tu . better consult dengan doktor ya sis . moga dipermudahkan urusan ..

3y ago

sy dh misscarrige sis .. doakn sy ye 🥰 tq