Kencing lepas bersalin normal?

Normal ke klau susah nk kencing?? Saya tnya nurse, dia kata kdg psychology kita takut nk meneran..tapi saya tekan pundi kencing still keluar sikit2 je..rase mcm nk kencing lagi..lagi satu cara yg paling sesuai utk kencing right after delivered (berdiri/duduk/etc) supaya kencing senang lawas? #firstmom #normal

3 Balas

semasa bersalin..nurse akan masukkan alat kedalam pundi kencing kita sbenarnye...sbb tu jadi masalah kencing xlawas..

8mo ago

Yeke awak? Saya bersalin normal takde pun.. Ke saya tak perasan, tapi takde rasanya.

Mmm maaf, kurang pasti, saya duduk je.

Awak dah berapa hari bersalin?