Sakit perut

Normal ke klau sakit perut mcam sengugut tu... Skrg masuk 31 minggu dah... #firtsbaby

2 Balas

Tu tanda contraction. Nak tau false contraction (braxton hicks) ataupun true contraction, kena catat masa kekerapan rasa contraction tu. Biasanya true contraction sakit dia lagi kuat dr senggugut dan sampai ke belakang

1y ago

sy pn sakit sperti senggugut minggu 32

contraction rasa mcm sengugut... tengok kekerapan sakit tu dtg dan pergi brpe minit... klau x kurang ii boleh terus g emergency klinik atau hospital ...