Normal ke?

Normal ke klau pregnant dah week 6, takde morning sickness dan sebarang alahan? Sbb ni #firstbaby , dah try upt test 4 kali, positif kesemuanya, dan dah missed period for 20 days. Ada ke yg sama mcm saya? #1stimemom

26 Balas

Best nya tkda morning sickness... kalau saya ceduk nasi 1 senduk dan mkn 2-3 suap ja pastu pass kt suami...

Sama macam saya sis , langsung x de morning sickness skrg dah masuk 6weeks . Cuma letih dan cepat mengantuk

4y ago

🤭 kalini pregnant nak tdo je rasa

Sy 5 weeks takde alahan lg so far Alhamdulillah. Esok plan nak pegi klinik check pregnancy

sya morning sickness start 7wk . smpai skrg nk 9wk still tak selera makan & alahan bau

Sama! Sy pergi scan sbb musykil jugak, and alhamdulillah normal je. Xpeee jgn risau

4y ago

scan dlm week ke berapa ye klau nak cek?

Normal..baguh laa tuh...sye pom sama,lgsg xde ape² alahan.. first baby gak

first pregnancy sy xde alahan lansung.. second pregnancy ade sikit2..

Same like me . Dari first until now 26weeks tak ada alahan langsung .

normal sis..saya smpai bersalin x de alahan

Normal sis. Syukur takda morning sickness.