Kerap pening kepala

Normal ke kerap pening kepala..saya dah masuk 35week dah..kerap sangat pening kepala..#ingintahu #firstmom

5 Balas

Kalau pengalaman saya kerap pening masa 1st trimester dan 2nd trimester. Tapi cuba check blood pressure. Kalau dah kerap sampai rasa tak larat boleh bagitahu doktor. So doktor akan bagi solusi.

1y ago

Sama²

Bgthu nurse https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

Mcm mana nk join group

kalau bp high,, pening kepala kena jaga2... bahaya

sama sis, saya pun ada pening2 jugak 35weeks

x. boleh pegi klinik. takut high bp.

1y ago

ok baik puan.terima kasih 😊