Normal ke kene pergi jumpa dokter pakar...

Normal ke kene jumpa dokter pakar...pagi hari jumaat nak ke klinik ambik darah,lepas tu nak ke hospital tuk jumpa dokter pakar..nak taok sangat sebab saya baru mengandung anak pertama kali ni...mengandung dah 13minggu..

2 Balas

sis kena jumpa doktor pakar sebab tekanan darah ke? takpe sis bagus lah jumpa doktor pakar, kalau ada apa2 lagi cepat dia tangkap dan boleh ambil tindakan. anggap je mcm sis check up di swasta. ada orang check up di swasta sebab nak jumpa doktor pakar tiap kali check up. sis dapat jumpa doktor pakar, tapi dengan harga hospital gov hihi. moga selamat semuanya, moga sihat sis dan baby ya 💜

5mo ago

terasa terkejut pulak di suruh jumpa dokter pakar...saya ada kencing manis dgan drah tinggi sis...ouh ye ke sis klau mcam tu ok lah tak lah risau sngat2...

normal tp selalunya bila kndungan dh besar. kena tanya misi sbb apa pi jumpa pakar tu