Hi nk tanya, kalau spotting yg bukan coklat2 dh keluar tp mmg darah pekat cuma x penuh pantyliner..

Normal ke? Ke perlu pi hospital? Sbb dah pi hospital, doc kata normal.. Tp sentiasa keluar darah mcm tu tp x penuh pantyliner.. Sye baru 6 week.. Doc cek scan baruni pn tgk kantung shaja ada tp xde janin lagi.. Boleh jadi sye keguguran ke? 😢#pleasehelp

3 Balas

sis kne check smula nnti ke doctor . dlm ni kmi tk dpt nk bgi diagnosis . smoga dipermudhkn ya . inshaaAllah baik baik je tu

4mo ago

Baik2.. Sye xtahu nk brtanya dkt siapa.. kenalan n keluarga xde yg mcm ni.. tu yg brtanya.. Pape pn, terima kasih ye