5 weeks 2 days

Normal ke kandungan saya 5 minggu 2 days. Tadi try buat cek ultrasound. Doktor cakap tkde nampak apa2. Bnda tu normal tak? Boleh share pengalaman yg ada mcm saya?

2 Balas

Normal. Usually klu nk pergi scan better 6w keatas (jika period normal cycle). Mcm sy, sy pergi masa 6w utk confirmkn kedudukan kantung, 9w utk check fetal pole. After that baru ke kk buka buku.

1y ago

Ya. Klu xde apa2 mslh blh terus scan masa 8w. Jimat sikit kos

normal tu awak, biasa w4/5 memang susah sikit nak nampak. insyaAllah takda pape 🫶🏻

1y ago

Lain orang lain badan awak, jangan risau ye. Saya ada je kawan2 by w7 pun tak nampak pape lagi tapi alhamdulillah dah ada yang bersalin dan menunggu masa nak bersalin. Saya doakan yang baik baik untuk awak 🤍