Berat baby 35minggu

Normal ke kandungan 35minggu berat baby 2.4kg? Takut baby besar. #firstbaby #ingintahu

12 Balas

sy dah selamat bersalin semalam(22/9/22) 34weeks 6day...berat baby 2.35...due sebenarnya 28/10 tp baby keluar awal🥰🥰bersalin tnpa koyakan...tanda2 bersalin ialah pecah air ketuban...lendir + darah tiada...sblm pecah ketuban,perut kerap mengeras n sakit,pinggang pun sakit

2y ago

Nak tanya, sis kn brsalin awl, lps brsalin baby dpt terus duduk dgn sis ke?

Normal je saya rasa. Sebab kalau ikut apps ni pun 35 minggu berat baby 2.4kg. Saya pun 35 minggu berat baby dah 2.4kg and dr cakap ok je. Tak besar dan tak kecil. Jadi jangan risau ok.

2y ago

Alhamdulillah. Terimakasih 🤗

Ok kot, sebab masa saya 34 weeks berat baby dah 2.5kg. Tapi doktor kata ok, teruskan jaga makan je. (Saya gdm on diet).

2y ago

Aamin.. 🤲☺️

Normal tu tapi jangan risau sbb kadang2 berat baby dia tak dapat fully baca pun dari komputer..

2y ago

Terimakasih awaknya 😄

Saya 32 minggu berat baby 2.03kg sis😅 sekarang dah 33 minggu🥰

2y ago

Okaylerrtu lebih 2kg. Kalau bawah 2kg kena marah😅

normal berat tu. kalau baby besar dlm 35week tu dh 3kg

Normal... Sy 33mggu haritu bby 2.3kg...

2y ago

Saya pun gdm on diet control. Tiap 2minggu kena buat bsp. Ye awak. Semoga urusan kita semua mommy2 dipermudahkan aminnn inshaAllah 🥰

Sy 36w bby dah 3.1kg, risau bby bsar🥹

2y ago

Wah dah 36minggu. Saya pun sehari dua lagi cukup 36minggu hehe. Tadi check up baby 2.5kg. Harapnya okaylerr sampai due. Jangan pikir sangat. Kadang scan tu tak 100% betul. Saya doakan urusan awak dipermudahkan ye. InshaAllah selamat semuanya tu. 🤗

Sy 33w3d baby berat 2.2kg gitu 😅

2y ago

Welcome. Thanks to you too yan yan 😘

baby sye 36w4d 2.8kg huhu