ingin tahu

normal ke kandungan 12minggu masih tak kedengaran denyutan jantung? pakar suruh datang 2 minggu lagi ke hospital 😭😭😭#firstbaby #mommybuntu

2 Balas

xpa doa yg baik2...sis cuba la consume susu...sy pun hritu baby kecik 2mgu dri yg sptotnya...pastu nurse sruh mnm susu...apa jenis susu pun xpa, asl susu...lps 15hri p scan blik, tekejut tgk baby besar dgn cpt...dah sama dgn mgu sptotnya...cubalah

Sy kandungan masa 10 minggu baru ada denyutan jantung baby sis, doa baik2 ja sis smoga baby sihat dlm kandungan