Week 32

Normal ke kalo start sakit kat bahagian ari-ari bile masuk week 32 ni?

52 Balas

sama mcm saya sis 😭 rasa ngilu.. mcm senggugut.. kalau baring pusing kiri rasa sakit, pusing kanan pun rasa sakit

2y ago

saya rasa sama

sama mcm saya senak cam period..bila bby grak kt ari2 rsa smpai pundi kencing..normal ke..bla dh 32 week nih?..

3y ago

same laa mcm sis

sama jugak mcm sy sis. dh masuk 32 week ni dh start rasa sakit kat ari2 pastu baby aktif sangat2 menendang mama dia ye 😂. nk tidur mengiring kiri kanan pun Allah letihnyaa laa mengahh time nk kalih tu

Tgh skt jugak ni.. Skt mcm nk period gitu... Kjp2... Psstu hilang...

3y ago

aah betul la. sakit mcm nk senggugut kdg2 kan

sama lah sy 32weeks 5hari hrini..bru stat sakit kat ari2 dari pagi td😣solat nk sujud n rukuk lagi sakit .risau jugak tadi..bukak2 apps ni ramai yg ckp mmg sakit ya kalau dah 32weeks ni

Saya 32week bila bejalan mcm ade benda je nk keluaa risau kadang ade masa rasa sakit ade masa takk perut memang da sempit sngat da rasa haihhhhhh

saya siap marah lagi sebab tak tahan asyik kencing aje,dtg anak 1tahun 8 bulan dia gasak sikit confirm teekucil

normal sis, saya kena masa minggu 31, nurse kata sebab kepala baby dah kebawah dan jumpa jalan keluar 🤭

sy ni nk tidur mlm pn susah...kdg tidur ayam jer...lenguh bdan tu xyah ckap la,ngan skit pinggang ag...

saya pon risau , sebab dah start sakit . normal ke ada lendir brownish ?