Trismeter Pertama

normal ke kalau tgh mengandung trismeter pertama ada darah titik atau time kencing, tapi jarang lah..sbb ada tu normal.. sya pertama hamil..tu nk tyn pendapat anda semua..tq

2 Balas

sy pregnant 3 anak tak pernah ada turun darah. spotting pun sy tak pernah ada. biasanya tak normal kalau ada bleeding masa pregnant. apa² pun rujuk ke hosp. disana banyak doc pakar

Any bleeding masa pregnancy terus jumpa dr ya. Walaupun setitik