Kenapa ye?

Normal ke kalau t3, sakit kat bahagian tulang rusuk? Lepastu kenapa ye?#firstmom #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

sama mcm sy sis.. klu sakit,sakit sngt2.. rusuk sebelah Kiri kdg tu skit sekali dgn sakit blakang.. berdiri lama xbleh.. duduk lama2 pun xbleh.. sy tnya doc kk dia ckap normal je.. bby tgah membesar.. organ semua2 tgah mengembang.. if xbleh tahan sakit dia just advice utk ambil panadol atau baring jerr .. so don't worry..

Sama lah sy. Lagi2 klu mkn terlebih skit, die punye senak tulang rusuk kanan ni mashaAllah.. :') tp takde ape tu asalkan bkn cramping bwh perut yg lain mcm and berlarutan.. normal sakit rusuk sbb all internal organ kita ditolak skit naik ke ats utk bg space baby membesar.. tu tanda baby sihat bila baby membesar elok :)

should be normal sis, sy lalui same things,, ada time rasa tulang rusuk kiri .. sy pun baca mmg bby mmbesar n organ2 ditolak & jd sempit .. InshaAllah semoga dipermudahkan utk para ibu semua ye.

Kndungan dh besar, menolak organ dlmn kita. So mmg normal.

betul tu, sama la saya ..