Loya, lemah dan pening kepala sepanjang hari

Normal ke kalau rasa loya, letih & pening sepanjang hari? Sbb biasanya baca preggy mommy rasa loya waktu pagi jee.. Sy masuk dapur je terus loya, minum air putih loya, makan nasi loya, sy potong sayur pun rasa nak termuntah tgok sayur tu😭😭#firstmom

5 Balas

sama la..tgh loya pening muntah kdang dari bukak mata sampai tutop mata..rasa bole kira bpe minit je yg ok,yg lain semua pening..perut lapar,tp x bole nk mkn..