xsedap mulut dan badan

normal ke kalau pregnant 6w5d ni tekak lpas mkn rsa mcm xsdp (payau2 mcm tu) dan badan ni rsa mcm xlrt je . kepala mcm berat sikit.lepas tu kdg2 1 jam lps mkn msti mual2 nk muntah , sy rsa mcm ni dah 3 ke 4 hri . #ingintahu #firstbaby

3 Balas

Bergantung pengalaman masing² . Saya masa kandungan baru² memang rasa nak demam, sakit kepala, badan rasa letih je. Yang penting still makan walau sedikit dan minum air mencukupi

2y ago

ohh yeke . tp tula mcm ni jd xselesa .