Perut Asyik Cramps... Sakit!

Normal ke kalau perut kadang macam kene gastrik? And kadang tulang belakang macam sakit giler. Ape perlu saya lakukan eh? #17WeeksPregnantHere!

1 Balas

17weeks=4bulan..mybe pda msa ni ndungan tgh mbesaq..so boleh jadi ibu akan rsa x selesa pda bhgian prut and blkng..mybe puan boleh legakn sdikit dgn massage..or jika skit msih brlarutan sila dpatkn nsihat dri doktor..anyway jga pmkanan mkan yg brkhasiat ..elakkn ambil kafein mkanan yg berasid..klu rsa mgidM yg masam tu boleh jer mkan..tpi kuantiti yg sdikit..utk rsa shja.