Perut asyik mengeras

Normal ke kalau perut asyik mengeras, sekarang 34 weeks, tapi asyik mengeras saja.

4 Balas

setiap orang lain lain , kalau kerap mengeras better terus ke hospital . takut apa apa berlaku atleast doc boleh pantau 😊

Normal sis… sebab saye pun camtu jugak Sye 34weeks lebih lagi mengeras kat perut atas😁

normal...kalau mommy terlampau duduk or berdiri lama .dgn baring ..kalau sy cmtu...

better refer hospital . check . sy baru je kena . boleh jd contrction pram