Mengah pada awal kehamilan

Normal ke kalau mengah masa trimester pertama? Lebih tepatnya dalam minggu 8-10. Kebiasaannya saya mengah pada waktu petang. Atau mengah takde kena mengena dengan ibu hamil? #firsttimemom #ingintahu

2 Balas

saya pun sama. mengah rasa letih je tiap kali petang, tapi sekarang time maghrib nak ke malam mengah tu datang. tapi doktor kata takpe sebab maybe sebab perubahan hormon

Normal je bg pengalaman saya. Tak boleh buat kerja berterusan

3mo ago

oh patutlah. saya petang petang bersilat kat dapur. terima kasih ya