Folic asid

Normal ke kalau lepas makan folic asid appeton sebiji awal pagi lepas bangun tido...mesti rasa pening kepala..🥺 seminggu makan ,okay je..siap datang bulan lg lepas 2bulan tak dtg bulan.Tapi lepas seminggu ni,.tiap kali makan mesti pening..Rasa2nya saya harus tukar lain ke apa? #TTC

1 Balas

Sis dah test UPT? Jumpa doktor minta pendapat.

3y ago

hr tu,masa period xdtg 2bulan.saya jmpa doc.siap scan lg.doc ckp xda ap2 mslh..x preggy...mgkn mslh hormon..ubat pun x dbagi. lps tu,saya try mkn folic asid sbb tgk byk ckp bgus utk kesuburan,lps mkn tu la ,saya tb2 period 7hari..tp skrg dh ok..saya tukar waktu saya mkn folic asid tu..saya makan wktu nk tidur..dah xda pening kepala dah...😇